Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Τα ''φαουλ'' της αγωνιστικής

Με το πέρας της 22ης αγωνιστικής δεν έλειψαν και τα ευτράπελα.Αρχικά θα σταθώ στο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, συγκεκριμένα στην ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ των δυο ΠΑΕ. Μετά αναρωτιόμαστε πως φανατίζονται οι οπαδοί, όταν οι ίδιοι οι πρόεδροι προσβάλουν την ιστορία του αντίπαλου συλλόγου.
Επίσης θέλω να σταθώ στην εικόνα του ΠΑΟΚ. Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο ρεαλιστικός στόχος του ΠΑΟΚ ήταν η 2η θέση. Στην 22η αγωνιστική παρατηρούμε ότι βρίσκεται στην 5η θέση με 34 βαθμούς ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται η ΑΕΚ με 45 βαθμούς, μιλάμε για διαφορά 11 βαθμών. Επίσης ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές μετρά τρεις ήττες από Ολυμπιακό,ΑΕΚ και Ηρακλή και μια ισοπαλία με τον Ατρόμητο. Μάλιστα ενδιάμεσα έχει και 2 ισοπαλίες με τον Πανιώνιο στο κύπελλο. Άρα 6 συνεχόμενες γκέλες.
Τέλος θα αναφερθώ στον Τζαβέλλα. Στο Καραϊσκάκη δήλωσε την στεναχώρια που έχει, καθώς τον λένε βρώμικο και αντιαθλητικό παίχτη. Ο ίδιος φρόντισε βέβαια στην αμέσως επόμενη αγωνιστική να πατήσει αντιαθλητικά παίχτη του Ηρακλή επιβεβαιώνοντας τις κριτικές για τον ίδιο. Είναι ντροπή για την ιστορία του ΠΑΟΚ παίχτης σαν τον Τζαβέλλα να φοράει τα χρώματα του δικεφάλου. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον Μιγκέλ Βίτορ. Θυμάστε άλλωστε τι ποδοπάτημα έπεσε από αυτούς τους δύο στο ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, συγκεκριμένα στον Φορτούνη και στον Ντουρμάζ.


Γ.Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου